PRIVATUMO IR SLAPUKŲ POLITIKA.

Turinys

  1. Apdorojamų duomenų tipai / nuorodos į kitas svetaines
  2. Informacija apie asmens duomenų tvarkymą
  3. Slapukų naudojimas
  4. Žiniatinklio signalai ir pikseliai
  5. Sekimas ir analizė
  6. Retargetingas
  7. Mūsų naudojami slapukai
  8. Slapukų bei panašių technologijų įjungimas ir išjungimas
  9. Sąveika su socialinės medijos tinklais
  10. Jūsų teisės
  11. Privatumo politikos pakeitimai
  12. Susisiekite su mumis

 

Šią interneto svetainę valdo „ LänsiAuto Drive Oy“ („Opel“) kaip valdytojas, o prieglobos paslaugas teikia mūsų IT paslaugų teikėjas „General Motors Holdings LLC.“ (Mičiganas, JAV). Visoms kitoms „ LänsiAuto Drive Oy“ valdomoms interneto svetainėms prieglobos paslaugas teikia mūsų IT paslaugų teikėjas „MRM“ Europoje (Franfurte ant Maino, Vokietijoje). „LänsiAuto Drive Oy“ buveinė yra registruota adresu: Perintökuja 8, 01510 Vantaa,Suomija.

 

Prieš naudodamiesi šia svetaine atidžiai perskaitykite šią politikos informaciją, nes čia paaiškinta, kaip bus apdorojami asmeniniai duomenys ir naudojami slapukai. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su šios politikos sąlygomis.

1. Apdorojamų duomenų tipai / nuorodos į kitas svetaines

„Opel“ rūpinasi jūsų privatumu. Šioje svetainėje mes renkame ir apdorojame įvairius jūsų asmeninius duomenis. Tai apima:

 

  • informaciją, kurią pateikiate registruodamiesi, kreipdamiesi ir naudodamiesi mūsų paslaugomis ir svetaine (pvz., vardas, adresas, el. pašto adresas ir vaizdo failai, kuriuos įkeliate kaip vartotojas);
  • informaciją, kuri mums yra būtina, kai pranešate apie problemą mūsų svetainėje;
  • informaciją, kurią surenkame naudodami slapukus.

 

Daugiau informacijos rasite 2 dalyje.

 

Šioje svetainėje gali būti nuorodų ir į kitas „Opel“ arba „Opel“ partnerių svetaines, įgaliotus automobilių servisus, kitas susijusias įmones arba socialinių medijų svetaines. Spustelėdami tokią nuorodą į kurią nors kitą „Opel“ ar trečiosios šalies svetainę atminkite, kad joje taikoma atskira privatumo politika. Naudodamiesi šiomis svetainėmis perskaitykite jų privatumo politikas.

 

Šioje svetainėje gali būti ir „iFrames“ su turiniu iš kitų „Opel“ svetainių ar trečiųjų šalių svetainių. „Opel“ nėra atsakinga už trečiųjų šalių turinį, kuris pateikiamas „iFrames“. Už jose pateikiamą informaciją atsakingi tik tų svetainių savininkai. „Opel“ nevaldo nepriklausomų svetainių turinio ir neprisiima už jį atsakomybės, taigi pateikia šį išorinį turinį tik lankytojų patogumui. Todėl apsilankius tinklalapyje su tokiu turiniu jums gali būti pateikti šių trečiųjų šalių svetainių slapukai. „Opel“ nevaldo šių slapukų platinimo. Daugiau informacijos pateikiama trečiosios šalies privatumo politikoje.

Atminkite, kad „Opel“ neprisiima jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetaines.

  2. Informacija apie asmens duomenų tvarkymą

Mes ir „Opel Automobile GmbH“(Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Vokietija) tvarkysime jūsų asmens duomenis vykdydami jūsų prašymus, ir, jeigu reikia, individualizuotus rinkodaros ir rinkos tyrimus, kaip duomenų valdytojai tokia tvarka:

 

Duomenys tvarkomi pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą, jeigu jūs davėte savo atitinkamą sutikimą, ir (arba) pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą, jeigu prašymas buvo pateiktas internetu.

 

Mes, kaip valdytojai, tvarkome Jūsų duomenis vadovaudamiesi šiais nurodymais:

 

Duomenys (privalomi duomenys yra pažymėti žvaigždute *) & Tikslas (-ai)

 

Identifikavimas ir kontaktiniai duomenys:

  • Kontaktinė informacija: lytis, kreipinys*, vardas*, pavardė*, gatvė*, pašto kodas, miestas, tel. Nr., el. pašto adresas*
    • Vykdyti jūsų užklausą (-as) – prašymas leisti atlikti bandomąjį važiavimą, pateikti kainos pasiūlymą, suteikti techninę priežiūrą, bendrojo pobūdžio prašymas

 

Atsižvelgus į prašymo pobūdį, gali būti privalomi papildomi duomenų elementai:

 

  • Dominančio modelio informacija: modelis, korpusas, apdailos lygis, motorizacija
    • Vykdyti jūsų užklausą leisti atlikti bandomąjį važiavimą, pateikti naujos ar naudotos transporto priemonės kainos pasiūlymą ar suteikti techninę priežiūrą
  • Faktinė transporto priemonės informacija: transporto priemonės identifikavimo numeris (VIN), valstybinis numeris, faktinės transporto priemonės modelis, faktinės transporto priemonės degalų rūšis, pirmosios registracijos data, odometro rodmenys, grąžinimo data / laikas, paėmimo data / laikas, techninės priežiūros tipas*, pakaitinis automobilis, pageidaujamas susisiekimo būdas
    • Vykdyti jūsų užklausą suteikti aptarnavimą
  • Individualūs komentarai, prašymo tipas*
    • Vykdyti jūsų užklausą suteikti techninę priežiūrą ar bendrojo pobūdžio prašymą
  • Finansinė informacija: finansavimo trukmė / data, išankstinis mokėjimas, likusios sumos kreditavimo draudimas
    • Vykdyti jūsų užklausą pateikti naudotos transporto priemonės kainos pasiūlymą
  • Pasirinktas „Opel“ partneris
    • Vykdyti jūsų užklausą leisti atlikti bandomąjį važiavimą, pateikti naujos ar naudotos transporto priemonės kainos pasiūlymą ar suteikti techninę priežiūrą

 

Verslo klientų duomenys

  • Parko dydis, parko struktūra (keleiviniai automobiliai ar komerciniai), atsakomybė (naudotojas ar turintis pasirinkimo teisę), informacija, ar „Opel“ transporto priemonės jau naudojamos parke
    • Vykdyti jūsų bendrojo pobūdžio užklausą, susijusią su kliento aptarnavimu, finansinėmis paslaugomis, „Opel“ produktais ar su įmone susijusiomis temomis

 

Sutikimas naudoti duomenis rinkodaros tikslais – kai taikoma –

  • Kreipinys, vardas*, pavardė*, el. pašto adresas*, tel. Nr. ir susijusi jūsų pateikta informacija (pateikta kartu su jūsų prašymu arba su juo susijusi – žr. 1 dalies a–e punktuose esančius duomenis)
    • Klientų aptarnavimas: pvz., kvietimai į renginius, informacija apie (techninius) atnaujinimus, susijusius su mano transporto priemone / dominančia transporto priemone arba kitoms paslaugomis transporto priemonei, pranešimai apie techninės priežiūros / patikrinimo / techninės priežiūros terminus arba techninę pagalbą kelyje.
    • Klientų informavimas: susisiekimui, pvz., dėl naujų ir naudotų transporto priemonių, finansinių ir išperkamosios nuomos pasiūlymų, platintojo aptarnavimo, patikrinimo ir remonto pasiūlymų, finansavimo arba išperkamosios nuomos sutarties pabaigos arba mano transporto priemonei skirtų kokybės gerinimo priemonių.
    • Reklama: asmeninė arba pritaikyta pasiūlymų, gaminių ir paslaugų reklama.
    • Klientų pasitenkinimo apklausos: susisiekimui po įsigijimo / paslaugos, pvz., dėl pasitenkinimo transporto priemone arba suteiktomis paslaugomis.

 

Per slapukus surinkta informacija

Išsami informacija apie Privatumo ir slapukų politiką pateikta 7 skyriuje

 

Pirmiau esančiose 1–4 dalyse išvardyti ir * pažymėti duomenų elementai yra privalomi ir juos būtina nurodyti, kad galima būtų įvykdyti jūsų užklausą. Šiuos duomenis būtina pateikti. Jei duomenų nepateiksite, negalėsime atsakyti į Jūsų užklausą.

Atsižvelgiant į jūsų naudotojo elgesį naršant mūsų svetainėje, gali būti parodytas iškylantysis langas su pasiūlymu atlikti bandomąjį važiavimą, arba patvirtinimas jus dominančiam modeliui. Išsami informacija apie Privatumo ir slapukų politiką pateikta 7 skyriuje.

 

Jūsų asmeniniai duomenys nurodyti skirsnyje 1 bus saugomi 3 metus po sutartinių santykių pabaigos. Asmeninai duomenys nurodyti skirsnyje 3, dėl aukščiau minėtų priežasčių, bus saugomi 3 metus po paskutinio susisiekimo su „Opel“.

 

 

Gavėjai

Jūsų asmens duomenys toliau nurodytais tikslais bus perduodami šiems duomenų gavėjams:

 

Duomenys / Tikslas (-ai) / Gavėjas (-ai)

 

Identifikavimo ir kontaktiniai duomenys, susiję su:

  • Jus dominančio modelio informacija, Faktinės transporto priemonės informacija, Individualiais komentarais, Finansavimo informacija, Pasirinktas „Opel“ partneris
    • Įvykdyti kliento / perspektyvią užklausą, kliento aptarnavimas, kliento informacija, reklama, klientų pasitenkinimo tyrimas
      • Mes ir „Opel Automobile GmbH“ dalijamės jūsų duomenimis su atitinkamais susijusiais duomenų tvarkytojais (IT paslaugų teikėjai, rinkos tyrimai ir rinkodaros paslaugos), padėdami administruoti duomenis pirmiau nurodytais tikslais.Ypač mes dalijamės jūsų asmens duomenimis su šiais paslaugų teikėjais:

MRM McCann GmbH
Großer Hasenpfad 44
60598 Frankfurt

 

Verslo klientų duomenys

  • Įvykdyti kliento / perspektyvią užklausą, kliento aptarnavimas, kliento informacija, reklama, klientų pasitenkinimo tyrimas

Conteam Below GmbH
Am Brand 41
55116 Mainz

 

Sutikimas naudoti duomenis rinkodaros tikslais – kai taikoma

  • Įvykdyti kliento / perspektyvią užklausą, kliento aptarnavimas, kliento informacija, reklama, klientų pasitenkinimo tyrimas
    • Kai reikia, mes dalijamės jūsų asmens duomenimis su jūsų atitinkamais pasirinktais „Opel“ partneriais.
      • Mes taip pat dalijamės jūsų asmens duomenimis su atitinkamu IT paslaugų teikėju („GM Holdings LLC“, Mičigane, JAV), kuris veikia valstybėje už Europos ekonominės erdvės (EEE) ribų, kurioje duomenų apsaugos lygis nėra pakankamas. Europos Komisija nėra priėmusi sprendimo dėl asmens duomenų apsaugos pakankamumo, tačiau taikomos tinkamos apsaugos priemonės, šiuo atveju – atitinkamos ES standartinės sutarčių sąlygos (ES sutarčių sąlygos). Kopiją galima gauti išsiunčiant el. laišką šiuo adresu privacyrights@opel.com.

 

Duomenų tvarkytojų:

  • Klienditugi (Tondi 51, Tallinn, Estonia)
  • Telenordi (Piliakalnio g. 7, LT-06229 Vilnius, Lithuania)
  • Kantar Emor (A. H. Tammsaare tee 47, Tallinn 11316, Estonia)
  • AMIT Baltics SIA (Ernestines iela 24, LV-1046, Riga, Latvia)
  • AMIT Estonia OÜ (Mõisa 4, 13522, Tallinn, Estonia)

 

3. Slapukų naudojimas

Šioje svetainėje, siunčiant el. laiškus, teikiant paslaugas internetu, reklamoje ir interaktyviosiose programose naudojami mūsų paslaugas optimizuojantys slapukai.

 

Kas yra „slapukai“?

 

„Slapukai“ – tai nedideli iš raidžių ir skaitmenų sudaryti failai, kuriuos mūsų žiniatinklio serveris siunčia į naršyklės slapukų failą jūsų kompiuterio standžiajame diske. Pagrindinis slapukų tikslas – leisti mūsų žiniatinklio serveriui pateikti vartotojui pritaikytus tinklalapius, kurie padeda patogiau naudotis „Opel“ svetaine ir geriau prisitaikyti prie skirtingų vartotojų poreikių.

 

Kai kurie slapukai padeda užtikrinti svetainės funkcionalumą ir yra suaktyvinami automatiškai, kai tik apsilanko vartotojai. Kai kurie slapukai padeda mums pasiūlyti vartotojui geriausiai jo poreikius atitinkančias paslaugas ir funkcijas, bei pritaikyti jiems savo paslaugą užtikrinant lengvą ir greitą svetainės veikimą.

 

Kokius slapukus naudoja ši svetainė?

 

„LänsiAuto Drive Oy “ šioje svetainėje naudoja trijų rūšių slapukus:

 

Slapukai skirstomi į šias kategorijas:

  • pagrindiniai slapukai
  • efektyvumo slapukai
  • ilgalaikiai slapukai

 

Pagrindiniai slapukai padeda vartotojams naršyti svetainėje ir naudotis funkcijomis. Be šių slapukų negalėtume suteikti pageidaujamų paslaugų, pvz., automobilio konfigūratoriaus, prekybos atstovo paieškos funkcijos arba užklausos formos.

 

Pagrindinius slapukus mes naudojame:

  • užtikrindami, kad tinklalapio funkcijos ir kitos funkcijos būtų vykdomos tinkamai;
  • kad galėtumėte išsaugoti savo pasirinkimus automobilio konfigūratoriuje;
  • padėdami suplanuoti maršrutą iki artimiausio prekybos atstovo naudojant atstovo paiešką.

Efektyvumo slapukai

Efektyvumo slapukai renka informaciją apie tai, kaip vartotojai naudojasi mūsų svetaine. Jie padeda mums pagerinti svetainės funkcionalumą, sužinoti, kokiomis sritimis vartotojai domisi labiau, ir daugiau sužinoti apie reklaminių kampanijų efektyvumą. Visa tai padeda pasiūlyti vartotojams geriausiai jų poreikius atitinkančias paslaugas ir funkcijas.

 

Efektyvumo slapukus naudojame:

  • kurdami statistiką apie tai, kaip naudojama mūsų svetainė;
  • norėdami sužinoti reklaminių kampanijų efektyvumą;
  • norėdami peržiūrėti anonimišką vartotojo elgesį ir taip patobulinti savo svetainę.

 

Kai kuriuos efektyvumo slapukus teikia įgaliotos trečiosios šalys, bet mes neleidžiame naudoti slapukų jokiais kitais tikslais, nei nurodyta anksčiau.

 

Taip vadinami ilgalaikiai slapukai tarp naršymo seansų yra saugomi vartotojo kompiuteryje arba įrenginyje. Jie naudojami siekiant išsaugoti nustatymus arba pageidavimus, kad kito apsilankymo metu svetainę būtų patogiau naudoti. Kai kuriuos šiuos slapukus teikia įgaliotos trečiosios šalys.

 

Ilgalaikius slapukus mes naudojame:

 

  • teikiant www.opel.lt pasiūlymus, kurie, mūsų manymu, galėtų sudominti vartotojus
  • teikiant mūsų medijų ir reklamos partneriams informaciją apie jūsų apsilankymą, kad jie galėtų pateikti pritaikytą reklamą;
  • dalinantis informacija su partneriais, kurie siūlo savo paslaugas mūsų svetainėje. Informacija dalinamės tik tam, kad galėtume teikti paslaugas, produktus ar funkcijas (pvz., spalvos pasirinkimo funkcija automobilio konfigūratoriuje) ir ji nenaudojama jokiais kitais tikslais.

 

Kai kuriuos ilgalaikius slapukus teikia įgaliotos trečiosios šalys, bet mes neleidžiame naudoti slapukų jokiais kitais tikslais, nei nurodyta anksčiau.

  4. Žiniatinklio signalai ir pikseliai

Šioje svetainėje naudojami žiniatinklio signalai (dar vadinami vieno pikselio žymomis). Žiniatinklio signalai dažniausiai yra permatomi grafiniai vaizdai, paprastai ne didesni nei 1 x 1 piks., kurie įdedami svetainėje ar el. laiške siekiant stebėti svetainėje apsilankiusio ar el. laišką siunčiančio vartotojo elgesį internete. Žiniatinklio signalai naudojami trečiųjų šalių technologijose (šioje svetainėje tai būtų „Adobe Analytics“) siekiant stebėti vartotojo veiklą mūsų svetainėje. Jais galima nustatyti, kuriuo kompiuteriu buvo prisijungta prie tam tikros svetainės, kada ir iš kur (kokios šalies / miesto).

  5. Sekimas ir analizė

„Opel“ naudoja „Adobe Inc.“ sukurtą „Adobe Analytics“ analitinę programinę įrangą ir nuolatos stengiasi optimizuoti savo rinkodaros komunikacijos priemones. Ši įranga leidžia sekti elgesį internete: šioje svetainėje praleistą laiką, geografinę vietą ir naudojimąsi svetaine. Ši informacija renkama naudojant sekimo pikselius ir (arba) slapukus. Per sekimo pikselius ir (arba) slapukus gauta informacija yra anoniminė ir nėra siejama su asmeniniais duomenimis. Visa šiai analizei reikalinga informacija yra saugoma „Adobe Systems Incorporated“ serveriuose Londone, Jungtinėje Karalystėje. „Opel“ nesidalija šia informacija su jokiomis trečiosiomis šalimis, kurios galėtų ja naudotis laisvai. Jei nesutinkate, kad būtų atliekama analizė, savo prieštaravimą galite nurodyti čia: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

6. Retargetingas

Naudojant retargetingo slapukus galime vartotojams pateikti įdomesnių pasiūlymų. Naršymo seansų metu retargetingo slapukai išsaugomi kompiuteryje arba interneto naudotojo įrenginyje. Tai suteikia galimybę reklamuoti „Opel“ produktus partnerių ir socialinės medijos svetainėse tiems vartotojams, kurie domėjosi „Opel“ produktais.

 

Šių reklamų įterpimas yra visiškai anonimiškas ir galimas tik naudojant slapukus. Neišsaugomi jokie asmeniniai duomenys (pvz., IP adresas ar pan.) ir vartotojų profiliai nesusiejami su asmeniniais duomenimis.

Be to, jokie su vartotoju susiję jūsų duomenys nebus perduodami partneriams arba socialinių medijų svetainėms. Reklama taip pat yra visiškai anonimiška.

 

Spustelėdami toliau pateikiamą nuorodą galite bet kada išjungti retargetingo slapukų naudojimą: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform

7. Mūsų naudojami slapukai

Šiame skyriuje pateiksime informacijos apie mūsų svetainėje naudojamus slapukus. Jei nesutinkate su konkrečių slapukų nustatymu, atitinkamą slapuką galite išjungti spustelėdami jo pavadinimą. Jei tiesioginės kai kurių slapukų išjungimo nuorodos nepateikiamos, slapukų naudojimą galite apriboti savo naršyklės nustatymuose (žr. 8 punktą).

 

7.1 Kompiuteriams skirtos svetainės slapukai

 

Slapukai: Google AdWords

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Tikslas (-ai): šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Google“

 

- - -

 

Slapukai: Google DoubleClick

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Tikslas (-ai): šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Google“

 

- - -

 

Slapukai: Facebook Pixel

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Tikslas (-ai): šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Facebook“

 

- - -

 

Slapukai: Bing

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Tikslas (-ai): šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Microsoft“

 

- - -

 

Slapukai: Twitter

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Tikslas (-ai): šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Twitter“

 

- - -

 

Slapukai: LinkedIn

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Paskirtis: šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Linkedin“

 

- - -

 

Slapukai: Signal

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Tikslas (-ai): šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Signal“

 

- - -

 

Slapukai: Adobe Analytics

Duomenys, renkami naudojant slapukus: naudojami slapukai saugo informaciją apie tai, kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės ir kokias reklamines kampanijas peržiūrėjote arba spustelėjote.

Tikslas (-ai): šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks Jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, kokį turinį peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokiuose mūsų svetainės puslapiuose lankėtės.

Paslaugų teikėjas: „Adobe Analytics“

 

- - -

 

Slapukai: Iperception

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai renka tik informaciją apie lankymąsi svetainėje ir praleistą joje laiką, kuri padeda optimizuoti svetainę, pagerinti jos veikimą ir naudotojų patirtį.

Tikslas (-ai): šie slapukai naudojami siekiant ištirti, kaip naudojamasi mūsų svetaine, kad galėtume ją optimizuoti.

Paslaugų teikėjas: „Iperception“

 

- - -

 

Slapukai: ipe_s

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai susieti su „Iperception“ ketinimų atpažinimo programine įranga, kuri įgalina dinamišką klientų naudojimo patirties kaitą priklausomai nuo nustatytų ketinimų.

Tikslas (-ai): šie slapukai naudojami siekiant ištirti, kaip naudojamasi mūsų svetaine, kad galėtume ją optimizuoti.

Paslaugų teikėjas: „iPerception“

 

- - -

 

Slapukai: nm_carusseldwt_opel_lv

Duomenys, renkami naudojant slapukus: seanso ID

Tikslas (-ai): šie slapukai naudojami siekiant ištirti, kaip naudojamasi mūsų svetaine, kad galėtume ją optimizuoti.

Paslaugų teikėjas: „Carussel“

 

- - -

 

Slapukai: YouTube

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai renka tik informaciją apie peržiūrėtą vaizdo medžiagą ir peržiūrų grotuve skaičių.

Tikslas (-ai): šie slapukai naudojami siekiant pristatyti ir paskelbti vaizdo medžiagą mūsų svetainėje.

Paslaugų teikėjas: „YouTube“

 

- - -

 

Slapukai: Google Tag Manager

Duomenys, renkami naudojant slapukus: „Opel“ / „Vauxhaul“ naudoja „Google Tag Manager“ įrankį šios svetainės veiklai valdyti.

Tikslas (-ai): „Google Tag Manager“ yra žymų tvarkymo sprendimas, perduodantis duomenis.

Paslaugų teikėjas: „Google“

 

7.2 Mobiliesiems įrenginiams skirtos svetainės slapukai

 

Slapukai: Netmining (nmfirstparty)

Duomenys, renkami naudojant slapukus: išsaugo kiekvieno lankytojo unikalų identifikacinį kodą, kai nepriimami trečiosios šalies slapukai. Šie slapukai renka informaciją tik apie tam tikrus naudotojus, kurie dalyvauja mūsų dovanojamų kuponų paskirstymo programoje.

Tikslas (-ai): šie slapukai naudojami siekiant ištirti, kaip naudojamasi mūsų svetaine, kad kuponų programos būtų rodomos esant tam tikriems naudojimo šablonams.

Paslaugų teikėjas: „IgnitionOne“

 

- - -

 

Slapukai: s_ev66

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai renka tik informaciją apie lankymąsi svetainėje ir praleistą joje laiką, kuri padeda optimizuoti svetainę, pagerinti jos veikimą ir naudotojo patirtį.

Tikslas (-ai): šie slapukai mums padeda skaičiuoti mūsų svetainės lankytojus ir įvertinti, kaip naudojamasi svetaine.

Paslaugų teikėjas: „eDX“ /„Sophus3“

 

- - -

 

Slapukai: s_fid

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai padeda identifikuoti unikalų lankytoją, kai dėl trečiosios šalies slapukų apribojimų nenaudojami „s_vi“ slapukai. Nenaudojami tikslams, kuriems skirti lankomos svetainės slapukai.

Tikslas (-ai): šie slapukai mums padeda skaičiuoti mūsų svetainės lankytojus ir įvertinti, kaip naudojamasi svetaine.

Paslaugų teikėjas: „Adobe Analytics“

 

- - -

 

Slapukai: s_nr1, s_nr2

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai renka informaciją apie naudotojų srautus mūsų svetainės puslapiuose.

Tikslas (-ai): šie slapukai mums padeda skaičiuoti mūsų svetainės lankytojus ir įvertinti, kaip naudojamasi svetaine.

Paslaugų teikėjas: „Adobe Site Catalyst“

 

- - -

 

Slapukai: s_cc

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai renka informaciją apie tai, ar žiniatinklio naršyklė gali priimti slapukus.

Tikslas (-ai): šie slapukai rodo, kad Jūsų naršyklėje yra įjungti slapukai.

Paslaugų teikėjas: „Adobe Analytics“

 

- - -

 

Slapukai: s_ppv

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šie slapukai renka informaciją apie naudotojų srautus mūsų svetainės puslapiuose.

Tikslas (-ai): šie slapukai mums padeda skaičiuoti mūsų svetainės lankytojus ir įvertinti, kaip naudojamasi svetaine.

Paslaugų teikėjas: „Adobe Site Catalyst“

 

- - -

 

Slapukai: s_sq

Duomenys, renkami naudojant slapukus: šį slapuką nustato ir nuskaito „JavaScript“ kodas, kad būtų galima nustatyti, ar įjungti slapukai.

Tikslas (-ai): šie slapukai mums padeda skaičiuoti mūsų svetainės lankytojus ir įvertinti, kaip naudojamasi svetaine.

Paslaugų teikėjas: „Adobe Analytics“

 

- - -

 

Slapukai: _pk_id, _pk_ref, _pk_ses (Matamo)

Duomenys, renkami naudojant slapukus: lankytojams sekti „Matomo“ („Piwik“) pagal numatytąsias nuostatas naudoja lankomos svetainės slapukus, nustatytus Jūsų svetainės srityje. „Matomo“ sukurti slapukai prasideda su: _pk_ref, _pk_cvar, _pk_id, _pk_ses. Kai naudojate paspaudimų žemėlapio ir seansų įrašymo įskiepį

Tikslas (-ai): šie slapukai mums padeda skaičiuoti mūsų svetainės lankytojus ir įvertinti, kaip naudojamasi svetaine.

Paslaugų teikėjas: Matomo

 

- - -

 

Slapukai: nm_carusseldwt_opel_lt

Duomenys, renkami naudojant slapukus: seanso ID

Tikslas (-ai): šie slapukai naudojami siekiant ištirti, kaip naudojamasi mūsų svetaine, kad galėtume ją optimizuoti.

Paslaugų teikėjas: „Carussel“

 

- - -

 

Slapukai: fitdetection

Duomenys, renkami naudojant slapukus: pateikia techninę informaciją apie naudotojo žiniatinklio naršyklę, pavyzdžiui, apie peržiūros srities plotį ir aukštį, tinkamą serverio programinei įrangai.

Tikslas (-ai): šie slapukai naudojami siekiant rinkti informaciją, kuri yra svarbi tvarkant programinę įrangą FIT, naudojamą mobiliesiems skirtose svetainėse. (https://developer.sevenval.com/docs/)

Paslaugų teikėjas: „Sevenval Technologies GmbH“

  8. Slapukų bei panašių technologijų įjungimas ir išjungimas

Kompiuterio interneto naršyklės meniu juostos „Žinyne“ vartotojai gali sužinoti:

  • kaip naršyklėje nepriimti naujų slapukų;
  • kaip nustatyti naršyklę pranešti, kai yra gaunamas naujas slapukas;
  • kaip visiškai išjungti slapukus.

 

Jei slapukai išjungiami, išjungiama ir didelė dalis opel.lt svetainės turinio, pvz., prekybos atstovo paieška, automobilio konfigūratorius ir vartotojo poreikius atitinkantys pasiūlymai gali būti netinkami. Siekiant to išvengti, rekomenduojame palikti slapukus įjungtus.

 

Jei norėtumėte paskaityti daugiau, internete rasite daug straipsnių apie slapukus. Pvz., http://www.allaboutcookies.org

  9. Sąveika su socialinės medijos tinklais

Klientų aptarnavimas ir pagalba naudojant socialinę mediją

 

Galite susisiekti su „ LänsiAuto Drive Oy“ taip pat ir per mūsų Socialinės medijos kanalus. Pvz., jei atsiųsite mums žinutę arba paskelbsite ką nors mūsų socialinės medijos tinkluose, mes galime pasinaudoti jūsų žinutės arba įrašo informacija, kad padėtume jums išspręsti klausimą, dėl kurio į mus kreipėtės per socialinės medijos tinklus. Kad galėtume suteikti pagalbą, kurios prašėte, tiesioginiu arba asmeniniu pranešimu galime paprašyti jūsų pateikti daugiau informacijos, pvz., daugiau informacijos apie problemą, vardą, el. pašto adresą, VIN kodą, vietą (miestas / valstybė) ir (arba) automobilio gamintoją, modelį ir metus. Jūsų pateikta informacija nebus naudojama tiesioginei rinkodarai; tobulinant paslaugas ir produktus atliekami rinkos tyrimai bus vykdomi tik naudojant bendruosius (anoniminius) duomenis.

 

Atminkite, kad įrašuose arba žinutėse negalima pateikti neskelbtinos informacijos (pvz., informacijos apie rasinę arba etninę kilmę, politines pažiūras, religinius arba filosofinius įsitikinimus, sveikatą). Prisiminkite, kad visi gali perskaityti tai, ką paskelbiate viešuosiuose socialinės medijos tinkluose.

 

Saitai su socialinė medija / prisijungimas prie socialinės medijos išteklių

 

Mūsų svetainėje pateikiami saitai į socialinius tinklus

Norėdami apsaugoti jūsų asmens duomenis jums lankantis mūsų svetainėse, socialinių papildinių mes nenaudojame. Vietoje to, mūsų svetainėse įterpiami HTML saitai, kurie leidžia lengvai dalytis duomenimis su socialinių medijų platformomis. Įterpti saitai neleidžia atidarant mūsų svetainės puslapį tiesiogiai prisijungti prie įvairių socialinių medijų tinklų serverių. Spustelėjus ant vieno iš mygtukų, atsidaro naršyklės langas, nukreipiantis naudotoją į atitinkamo paslaugų teikėjo svetainę, kurioje (prisijungus), pavyzdžiui, galima naudoti „Patinka“ arba „Dalytis“ mygtukus.

 

Norėdami sužinoti daugiau apie duomenų tvarkymo tikslą ir apimtis, taip pat apie tai, kaip paslaugų teikėjai toliau naudoja jūsų asmens duomenis arba kaip jie naudojami jų interneto svetainėse, taip pat apie galimus nustatymus, apsaugojančius jūsų privatumą, prašome susipažinti su atitinkamo duomenų teikėjo duomenų apsaugos politika.

 

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Twitter: https://twitter.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

10. Jūsų teisės

Kaip duomenų subjektas turite prieigos prie su jumis susijusių asmens duomenų teisę, teisę asmens duomenis ištaisyti, ištrinti (teisę būti pamirštas), teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkeliamumą ir teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi. Ši teisė paremta Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies e arba f punktais, o tais atvejais, kai asmens duomenys naudojami tiesioginei rinkodarai, duomenys turi būti tvarkomi remiantis taikomais įstatymais.

 

Atkreipkite dėmesį, kad nurodytoms jūsų teisėms taikomi įstatymų nustatyti apribojimai ir kad reikalavimus dėl jų turime patenkinti tik tam tikromis sąlygomis.

 

Norėdami pasinaudoti anksčiau nurodytomis savo teisėmis, susisiekite su mumis (pasirinkite) el. paštu asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi arba paštu: LänsiAuto Drive Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomija.

 

Jūsų asmens duomenis kaip atsakingas duomenų valdytojas bet kuriuo metu galime atnaujinti (pvz., pakeisti jūsų adresą)

 

Norėdami pateikti skundą (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 77 str.), kreipkitės Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310, Vilnius, www.ada.lt.

 

Teisė atšaukti sutikimą

Turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą (norėdami tai padaryti, susisiekite el. paštu asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi arba paštu: LänsiAuto Drive Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomija. Sutikimo atšaukimas neturi įtakos apdorojimo teisėtumui pagal sutikimą, iki jį atsiimant.


11. Privatumo politikos pakeitimai

Visi būsimi mūsų privatumo politikos pakeitimai bus skelbiami šioje svetainėje. Reguliariai peržiūrėkite, kad pastebėtumėte mūsų privatumo politikos pakeitimus.


12. Susisiekite su mumis

LänsiAuto Drive Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomija

El. paštas: asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi

Telefonas.: +358 9 615 881

 

Jei turite klausimų mūsų duomenų privatumo apsaugos specialistams, prašome siųsti užklausą: asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi

 

Versija: 2018 m. gruodžio mėn.

 

Išsamios informacijos apie įmonę ieškokite prie teisinės informacijos.